Відпочинок в Туреччині : коли та куди краще їхати

Одним з пріоритетних туристичних напрямків для жителів України залишається Туреччина. Чисте море, спекотне сонце, готелі різного рівня зірковості і, звичайно ж, система all inclusive! Саме за це купити тури до Туреччини все включено бажає з кожним роком все більше число туристів.Спільно з експертами туроператора “Антонів тур” розглянемо переваги відпочинку в Туреччині.

Переваги відпочинку в Туреччині


Відпочинок в Туреччині за системою все включено нагадує собою солодку східну казку, в яку потрапляєш з перших хвилин і з небажанням покидаєш, навіть коли вже все спробував і все побачив. Хоча, здається, щоб побачити дійсно все в цій дивовижній країні, необхідно для цього витратити далеко не один відпустку.

Багато хто вибирає відпочинок в Туреччині все включено з Києва за те, що:

Переліт займає в середньому 2,5 години, якщо путівки в Туреччину все включено увазі прямий рейс. При стикувальних рейсах з пересадками час у дорозі може зайняти від 5 до 8 годин. І все одно, це дуже швидко в порівнянні з перельотами на Гоа і інші екзотичні острови.


Готелі та ресторани відрізняються високою якістю обслуговування. Навіть в готелях з трьома зірками відпочинок в Туреччині все включено пройде на вищому рівні, починаючи від кухні і закінчуючи розвагами.


Туреччина є такий собі усереднений варіант східного світу, який взяв напрямок на європейський розвиток. Тому європейцям і жителям країн СНД тут цілком комфортно, вони не відчувають жорсткого тиску мусульманської культури, але в той же час мають можливість доторкнутися загадкового і вабить Сходу.
Ну і ключовою перевагою, який відрізняє відпочинок в Туреччині все включено з Києва від інших напрямків, є доступна ціна.

Де відпочити в Туреччині?

Середземне. Найпопулярніші курорти – Анталія і Кемер.
Егейське. На його узбережжі знаходяться такі перлини, як Мармарис, Фетхіє, Бодрум.
Мармурове. Тут знаходяться курорти Мармара, Тюркели, Ялова, Ердек.
Відпочинок на кожному з них має свої принади і особливості.

Коли їхати до Туреччини


Уже для багатьох туристів відпочинок влітку асоціюється з відпочинком на в Туреччині. Сезон в Туреччині починається з травня і закінчується серединою жовтня. Однак купальний сезон починається з кінця травня і триває до кінця вересня.

 Температура води коливається від 20 до 25 градусів. Якщо Ви не боїтеся, що бадьорить водички, то можна купатися і в квітні і в листопаді. Найсприятливіший час для відвідин Туреччини кінець травня – середина вересня, стовпчик термометра в цей період не опускається нижче +25 градусів. 

Дощів в цей час практично не буває, тут завжди сонячно і тепло. Райони Туреччини дуже відрізняються по клімату, прохолодніше завжди в гірських районах (Кемер, Егейське узбережжя), сухе повітря і більш тепле море в східних районах Анталійського узбережжя (Белек, Сіде, Аланія).