Відомий український співак спростував інформацію про свою смерть

Український співак Віталій Козловський поділився з підписниками курйозною новиною. Невідомі користувачі в російській версії ресурсу “Вікіпедія” відредагували статтю про зірку, вказавши дату його смерті.

За оновленою інформацією, виконавець загинув 18 червня 2022 року в українському місті поблизу Одесси Білгород-Дністровськ. Про це сам артист розповів у Facebook

Відмітимо, що в українській версії подібного помилкового твердження не було помічено. Ймовірно, з цієї причини співак вирішив, що статтю відредагували росіяни, яким не сподобалася його діяльність або проукраїнська позиція.

На запитання української акторки Ольги Сумської в коментарях про те, хто “поховав” співака, він відповів: “Мабуть орки”. Артист також додав, що скриншот йому надіслали знайомі, бо сам він регулярно не переглядає російську версію ресурсу.

До речі, один з підписників поцікавився в співака про небезпеку, що спіткала його напередодні. Як з’ясувалося, 19 червня Віталій Козловський потрапив у ДТП, подробиці якої не розкриває.

Джерело: obozrevatel