Внаслідок зіткнення вантажівки та маршрутки загинуло 13 людей: трагедія на українській трасі

Смертельна аварія під Черніговом сталася сьогодні о восьмій ранку. Зіткнулися фура та маршрутка, кількість загиблих пасажирів спочатку складала одинадцять людей, потім ще одна людина померла в швидкій, ще один постраждалий – на операційному столі. За життя сімох, один з яких підліток, наразі борються медики.

Про це йдеться в ТСН.14.00. Лікарі від прогнозів поки утримуються, адже легких пацієнтів тут немає. Стан усіх медики оцінюють як середній та вкрай тяжкий. Загалом потерпілих сім. 16-річний хлопець зараз у дитячій лікарні, а ще одна людина в обласній. Обох уже прооперували. І п’ятеро людей у Чернігівській лікарні № 2, серед них і водій фури, його саме оперують. До лікарні потерпілих привезли близько десятої години ранку.

Нагадаємо, що спершу повідомляли про 11 загиблих. Згодом число жертв зросло до 13. Одна людина померла в кареті швидкої, травми були несумісні із життям. Ще одна під час операції. Усі вони – це пасажири та водій рейсового автобусу. Відомо, що маршрутка їхала з села Борзни до Чернігова. Вантажівка рухалася у зворотньому напрямку.

Попередньо, водій не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Ця траса дуже завантажена, нею часто їздять вантажівки. І це вже не перша подібна аварія на цій дорозі. 10 років тому неподалік місця сьогоднішньої ДТП теж зіштовхнулася фура та мікроавтобус. Тоді загинули десятеро людей.