Внаслідок ДТП під Львовом загинув водій легковика (фото)

У неділю, 9 січня, о 08:25 год. на автодорозі “Київ – Чоп” біля села Бережани (Давидівська ТГ) Львівського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Відділ комунікації поліції Львівської області та Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.


Як попередньо було встановлено правоохоронцями, водій автомобіля “Рено Лагуна”, 36-річний житель с. Струсів Тернопільської області, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем “Фольксваґен Пасат”, яким керував 53-річний мешканець с. Вихопні (Жовтанецька ТГ) Львівського району.

Внаслідок ДТП від отриманих травм водій “Фольксваґена” помер на місці події.



За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.