Вигоди роботи в шиномонтажній майстерні

Неможливо не помітити, наскільки більше машин з’явилося на міських дорогах. Кожен автомобіль вимагає обслуговування, тому власників транспортних засобів нерідко очікують проблеми пошуку СТО або майстерні. Здебільшого виникають несправності з колесами, тому що асфальтове покриття на дорожньому полотні далеке від ідеального.

Шиномонтажні майстерні відкриваються буквально в кожному районі міста, але в сезон зміни покришок їм доводиться працювати навіть вночі. Такими послугами активно користуються в будь-який час року. Автомобілісти приїжджають туди, щоб виконати діагностику та ремонт:

● перевірити тиск у шинах;

● вирівняти диски;

● провести балансування коліс;

● видалити грижу або поставити латку на покришку.

У шиномонтажну майстерню завжди потрібні працівники, здатні трудитися фізично всю зміну, яка розпочинається о 8 годині ранку, а закінчується не раніше 19. Важливо навчитися спілкуватися з клієнтами, швидко та якісно розв’язувати проблеми, які виникли.

Питання про зарплату

Робота шиномонтажником вимагає витривалості, адже цілий день потрібно займатися ремонтом. Перебувати доводиться на вулиці або в гаражному боксі, нагріти який до комфортної температури неможливо. Роботу майстрів оцінюють гідно. Їх заробітна плата може досягати 15 000 гривень. В окладі можливі коливання. Сума збільшується, коли доводиться працювати цілодобово. Це буває наприкінці осені та навесні, коли треба виконувати заміну покришок відповідно до сезону.

Головна перевага працевлаштування в шиномонтажну майстерню – відсутність спеціальної освіти. Досвід роботи має значення, але навіть у тому випадку, якщо його немає, усьому можна швидко навчитися у своїх колег. Головне — мати бажання займатися фізичною працею. Наприклад, балансування коліс вважається ювелірною роботою. Її виконують на спеціальному верстаті. При цьому враховувати потрібно вагу авто та діаметр коліс. Робота у шиномонтажників є завжди, автомобілісти приїжджають до майстерні з раннього ранку й до пізнього вечора, деякі працюють за записом, тому заробітки будуть стабільними.

Де шукати вакансії

Питання працевлаштування можна вирішити оперативно. Для цього не потрібно реєструватися в центрі зайнятості. Використовуйте сучасні ресурси. Сьогодні роботодавці розміщують вакансії на сайтах, найбільш популярним є Jobs.ua. Тут ви знайдете тисячі оголошень стосовно набору співробітників на будь-які підприємства. Для полегшення пошуку досить скористатися фільтрами та знайти результати запиту для вашого населеного пункту.

Щоб отримувати пропозиції від роботодавців, можна розмістити резюме. Для цього потрібно пройти процедуру реєстрації на сайті та заповнити всі запропоновані пункти анкети. Добірка нових вакансій буде приходити на вказану адресу електронної пошти. Таким чином щодня знаходять роботу з бажаним розміром регулярної грошової винагороди тисячі претендентів. Це швидко, просто та зручно.