Вандали трощили вагон поїзда на Львівщині щоб похизуватись в соцмережах (відео)

Випадок неприпустимої хуліганської поведінки стався ввечері, 8 березня 2020 року, під час руху приміського поїзда № 6056 сполученням Львів – Сокаль. Під час руху дизель-поїзда невідомі особи влаштували справжній погром у вагоні. Вандали виламували сидіння та трощили ними шиби вікон, дверей у вагоні, а також автоматичних розсувних дверей поїзда. Все це зловмисники зняли на відео, яким потім вирішили похизуватися в соціальних мережах.

Хулігани 8 березня розтрощили вагон приміського поїзда № 6056 Львів — Сокаль. Вандали виламали сидіння та розбили шиби вікон і дверей у вагоні, а також автоматичних розсувних дверей. Свої розваги "інстаблогери" зняли на відео📱.Працівники Національна поліція України прибули на кінцеву станцію Сокаль, проте хуліганів у поїзді вже не було.Слід зазначити, що на сьогодні залізничники вже відновили вагон поїзда🚉. На останок хотілось додати, що ми вважаємо такі дії неприпустимими і, якби ми голосували під відео в Instagram, то обрали б перший варіант.Сподіваємось, винні будуть встановлені та притягнуті до відповідальності.Детальніше за посиланням https://bit.ly/2VZBGmw

Опубліковано Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia Вівторок, 10 березня 2020 р.

Про це повідомляє Твоя Львівщина, посилаючись на інформацію, розміщену на офіційному сайті Укрзалізниці.

Виявивши пошкодження рухомого складу поїзда, залізничники повідомили про хуліганський вчинок працівникам національної поліції, які прибули на кінцеву станцію Сокаль. Проте хуліганів у поїзді вже не було.

Також як можна побачити на відео, під час трощі пасажирів у вагоні не було.

Наразі правоохоронці провадять розслідування цього випадку та встановлюють особи зловмисників, а залізничники підраховують суму збитків, завданих вандалами, та визначають об’єми додаткових робіт, необхідних для відновлення пошкодженого вагона.

В Укрзалізниці додають, що впродовж минулого року в господарстві приміських пасажирських перевезень регіональної філії «Львівська залізниця» було зафіксовано 21 випадок пошкодження, розукомплектування, умисного псування обладнання та крадіжок елементів моторвагонного рухомого складу. Загальна сума збитків, завданих крадіями, хуліганами та недбалими пасажирами, становить майже 220 тис. гривень.


Зазначимо, поїзд Львів – Сокаль на маршруті робить 16 зупинок: Львів – Підзамче – Дубляни-Львівські – Запитів – Руданці – Колодно – Новий Став – Сапіжанка – Батятичі – Добротвір – Стриханка – Соснівка – Гірняк – Червоноград – Завишень – Сокаль.


Також нагадуємо, що в певні дні березня поїзд Львів – Сокаль не курсуватиме.