Як правильно вибрати суші сет?

Асортименти японських ресторанів настільки різноманітний, що вибрати роли на обід або вечерю буває непросто. Хочеться спробувати все і одночасно замовити найсмачніші, щоб отримати максимум задоволення. Тому хочемо вам порадити Sushi/pizza39 (https://sushi-pizza39.com.ua/sushi-set/).

У Sushi/pizza39 різноманітний вибір суші сетів для великої компанії. Тож, враховуючи інтереси гостей ви легко зможете сформувати замовлення таким чином, щоб їжі вистачило на всіх і ваше замовлення доставлять вам якнайшвидше.

Отож, лайфхаки, які допоможуть вам не схибити з якістю та кількістю, ми перерахуємо в цій статті. 

Основні поради

  • Перше, що потрібно зробити – оцінити кількість гостей, щоб ніхто не залишився голодним. Для компанії із двох осіб достатньо набору із 4-5 позицій. А ось для дійсно великої компанії потрібно замовляти найбільший сет із представлених. Або кілька, якщо заздалегідь припустити, що одна людина здатна з’їсти приблизно 30 ролів. 
  • Друге – важливо орієнтуватись на свій «досвід». Якщо ви тільки починаєте знайомство з японською кухнею, вибирайте мережі, де є найпопулярніші позиції – наприклад, Філадельфія або Каліфорнія. Це безпрограшний варіант, який задовольнить будь-кого. А ось гострі чи вегетаріанські роли, навпаки, можуть не сподобатися деяким гостям.

Якщо хочеться спробувати все й одразу, а головне, догодити всім – замовляйте так звані «варіативні» набори. Це суші сети, які включають різні види ролів: класичні, суші, смажені та запечені. 

Також дуже важливо враховувати смакові уподобання. Проведіть опитування серед гостей – чи всі їдять м’ясо, чи немає в когось із них алергії на якийсь інгредієнт, які роли кому більше подобаються. Виходячи з результатів, можна вибрати суші сет, який влаштує кожного. 

Варто пам’ятати, що ціна не завжди має значення. Багато компаній пропонують знижки на сети, але не факт, що вони задовольнять усі ваші потреби. Різниця у вартості зазвичай не така велика. Але краще вибрати смачний сет, який точно сподобається всім, ніж заощадити невелику суму, яка в перерахунку на всіх гостей і зовсім не вдарить по кишені. 

Замовити відмінний сет за адекватною ціною можна у Sushi/pizza39. Тут пропонують великий вибір ролів та суші сетів в м. Тернопіль на будь-який смак, які готують тільки із свіжих та якісних продуктів. А ще тут чудовий сервіс та великий вибір напоїв та закусок. Вашим гостям точно сподобається!