Чому Power Bank Xiaomi має бути в кожному домі

Сучасні реалії змушують кожного українця придбати повербанк. Портативний пристрій дає змогу заряджати будь-які гаджети без підключення до розетки, що важливо в умовах відключення електроенергії. На піку популярності моделі від Xiaomi, які мають чудову потужність за невисокої вартості. У цій статті розберемося, навіщо потрібні портативні батареї та чому продукція Сяомі варта уваги Image

Навіщо потрібні повербанки

Портативний зарядний пристрій зберігає в собі певний запас енергії, який вимірюється в мА·год. Через кабель повербанк підключається до сторонніх гаджетів і заряджає їх, віддаючи накопичену енергію. Коли «банка» спустошується, подається сигнал світловим індикатором про те, що пристрій потрібно приєднати до мережі. Можна вибрати повербанки в інтернет-магазині Алло і з їхньою допомогою заряджати:

  1. смартфон;
  2. планшет;
  3. ноутбук;
  4. смартгодинник;
  5. фітнес-браслет;
  6. відеореєстратор;
  7. GPS-навігатор.

Повербанк підходить для заряджання абсолютно будь-яких пристроїв, які живляться від багаторазової акумуляторної батареї. Це можуть бути кільцеві лампи, дитячі іграшки, роутери та багато іншого. Головне — мати під рукою шнур-перехідник із відповідним роз’ємом і переконатися в тому, що потужності достатньо для заряджання конкретної батареї (наприклад, не всі портативні ЗП «тягнуть» лептопи).

Чим хороші повербанки Xiaomi

Китайський бренд випускає потужні, компактні та недорогі портативні зарядні пристрої з різним рівнем мА·год, дизайном і технічними характеристиками. Повербанки Сяомі з інтернет-магазину АЛЛО у Львові вибирають за такі переваги:

  1. Реальні показники. Справжній ресурс (кількість мА·год) зарядного пристрою точно збігається з цифрами, заявленими виробником.
  2. Швидке заряджання. Заповнення енергії через повербанк відбувається за лічені хвилини завдяки високій потужності. Сам ЗП також швидко заряджається через будь-який кабель.
  3. Ємність. Попри компактні габарити, повербанк Xiaomi вміщує в себе максимум можливих мА·год, залишаючись легким та ергономічним.
  4. Продуманий дизайн. Зарядні пристрої представлені в широкій колірній палітрі, мають приємне на дотик покриття й міцні металеві корпуси.
  5. Велика кількість інтерфейсів. Повербанки Сяомі мають виходи під кабелі USB, Micro-USB, USB Type-C, Lightning та інші. Варіативність інтерфейсів дає змогу заряджати різні гаджети. Моделі з високою ємністю оснащені відразу двома виходами для одночасного підключення різних пристроїв.
  6. Широкий модельний ряд. В асортименті Xiaomi представлено пристрої різної ємності: від 5 000 до 50 000 мА·год. Крім ємності, ЗП відрізняються кольором, зовнішнім виглядом, роз’ємами.
  7. Низька ціна. Доступна вартість — головний плюс будь-якої продукції Xiaomi, і повербанки не є винятком.
  8. Надійність. Портативні ЗП не бояться падінь, механічного впливу, захищені від перепадів напруги в мережі та зберігають номінальну місткість довгі роки.

Бажаємо вдалих покупок!