У Мостиському районі затримали шістьох громадян Туреччини

Дана подія сталась ввечері 7 січня поблизу державного кордону із Польщею, де прикордонники затримали мікроавтобус марки “Ніссан”.

Як повідомили у ГалІнфо з посиланням на Державну прикордонну службу України, автомобіль рухався у бік державного рубежу. Його затримали прикордонники Мостиського загону. Після перевірки документів з’ясувалось, що в салоні перебувало шестеро пасажирів – громадян Туреччини, які намагались незаконно потрапити на територію Європейського Союзу. За кермом автомобіля, яким рухались іноземці, був громадянин України.

Фото прес-служби Державної прикордонної служби України

Як виявилось, дані громадяни мали при собі документи і потрапили на територію України у законний спосіб протягом двох останніх місяців 2019 року. А до Польщі намагались потрапити незаконно поза межами офіційних пунктів перетину кордону. Наразі проводиться перевірка та проводяться відповідні заходи щодо правопорушників, яким найімовірніше прийдеться повернутись на свою Батьківщину.

Прес-служба Держприкордонслужби також додала, що 6 січня прикордонниками цього ж Мостиського загону на відстані 200 м від кордону було затримано двох громадян Туреччини 1980 та 1996 років народження, які також намагались нелегально потрапити у Польщу.