“Привид Києва” дав інтерв’ю, від якого розпирає гордість за Україну та її захисників. Нехай береже вас Господь! 

Ще у перший день російського вторгнення в Україну 24 лютого “Привид Києва” здобув 6 повітряних перемог у небі над столицею.

Пілота МіГ-29 ще називають “ангелом-охоронцем Києва”. Адже він захищає українців та знищує окупантів.

“Привид Києва” в останньому інтерв’ю розповів, що російські командири зрозуміли, що не спроможні планувати дії, тому почали приїздити сюди, на позиції. А тут їх радо зустрічають всі ЗСУ.

Саме Привид Києва точними ударами авіабомб знищив командний пункт росіян. Про його розташування українська військова розвідка знала. А пілот чітко знищив ціль.

Вся ця “славетна” російська армія не в змозі планувати дії

Льотчик розповів, що керівники Росії вже зрозуміли, що війна програна. Саме тому самі почали зливати інформацію про те, де розгортаються командні пункти та про найбільш активних генералів, які приїжджають на позиції.

Він зазначив, що останні 20 років у російській армії відбувається “зворотна селекція та деградація еліт”. Високі посади там обійняли недалекі люди, які не вміють командувати військом та нерозумно ведуть людей вперед. Але є й більше мотивовані командири, які мають справжній бойовий досвід, брали участь у сирійській кампанії та в інших військових конфліктах.

“Аби припинити війну, нам потрібно перебити найбільш підготовлених”, – каже він.

Журналістам вдалося поспілкуватися з “Привидом Києва”. В інтерв’ю він розповів, що присутність васильківських льотчиків у небі не дозволить окупантам літати до центру нашої країни.

Кожен васильківський льотчик – “Привид Києва”

Журналістка видання наразі не може розкривати ані імені, ані інших даних про льотчика, з яким вона спілкувалася. Але вона не виключає, що перед нею був той самий “Привид Києва”.

Тож під час розмови вона вирішила уточнити: чи не він той самий “Привид Києва”, якому вдячна вся країна? Це питання, зізнається вона, розвеселило співрозмовника.

Кожен з васильківських льотчиків – той самий “Привид”. Зробіть вже нам такий шеврон! Ми будемо з гордістю його носити,
– сказав він.

Льотчик також додав, що склад його васильківської бригади розкиданий по різних регіонах країни. Також у них працюють пілоти з інших бригад: івано-франківської, луцької, миргородської і так далі.

Васильківська бригада – останній бастіон. Поки ми тут є, росіяни не можуть літати в центр України,
– підкреслив льотчик.

Він додав, що окупанти самі добре знають, що українська авіація дасть гідну відсіч кожному, хто прилетить.

Джерело: censor.net