Мешканці Бущини, які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори

Пункт збору продуктів тривалого зберігання, медичних засобів і засобів особистої гігієни створено при Буському територіальному центрі. Від початку створення було надано допомогу 14 людям на суму – 5215,26 грн., з них багатодітним – 8 продуктових наборів та малозабезпеченим – 6 продуктових наборів.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на прес-службу Буської РДА.

Варто зазначити, що в Буському районі пункт збору продуктів тривалого зберігання, медичних засобів і засобів особистої гігієни для формування пакетів допомоги першої необхідності для допомоги соціально незахищеним мешканцям, які опинилися в кризовій ситуації було створено за ініціативи Буської районної державної адміністрації.

Окрім того, Буським територіальним центром було отримано 585 продуктових наборів мережі АТБ, всі продуктові набори доставлено по місцю проживання одиноких непрацездатних громадян, які перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома.

Відділенням організації надання адресної натуральної та грошової допомоги забезпечено доставку продуктових наборів 41 людині на суму 9029,01 грн., з них: особи з інвалідністю 27 продуктових наборів суму – 3813,75 грн.

Щира подяка благодійникам та підприємцям, які долучилися до збору продуктів харчування для формування продуктових пакетів

Зображення ілюстративне