Лімна та Ільник отримали нові автомобілі для лікарських амбулаторій

29 листопада амбулаторіям первинної медичної допомоги у сільській місцевості Львівської області передали 28 нових автомобілів.

Як повідомила пресслужба Львівської ОДА, ціна одного такого  Renault Duster — 457 тис. грн. Відтак за 28 автівок заплатили 12,8 млн грн. Їх передали у селі Миколаївського, Пустомитівського, Перемишлянського, Стрийського, Турківського, Яворівського, Золочівського, Кам’янка-Бузького, Радехівського, Сколівського, Сокальського, Мостиського, Дрогобицького та Буського районів.

Загалом включно з цими автомобілями управління капітального будівництва Львівської ОДА закупило 110 автівок для сільських амбулаторій.

За словами голови ЛОДА Маркіяна Мальського, ця закупівля є частиною медичної реформи, якою зокрема передбачений розвиток амбулаторнолї медицини.

“Ми щасливі, що ця реформа продовжується і робитимемо усе від нас залежне, аби мешканці Львівської області отримували якісні медичні послуги. Ця галузь буде у нас в пріоритеті. Здорові люди – це здорова нація, країна і наше майбутнє”, – наголосив Маркіян Мальський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *