Гаманець для торгової платформи BitMEX

Як ми вже говорили, BitMEX – це торгова платформа для бірж та деривативів. Таким чином вона надає платформу для зберігання криптовалюти для підтримки цієї основної мети.

На відміну від багатьох бірж, які розробили кілька версій свого гаманця, щоб приховати недоліки початкових моделей, ця компанія розробила ефективний гаманець, який не потребує великих покращень. BitMEX повністю покладається на цей єдиний гаманець, щоб задовольнити різноманітні потреби своїх глобальних клієнтів.

Компанія зберігає засоби користувачів в автономному холодному сховищі з додатковими рівнями безпеки, про які ми розповімо нижче.

Як налаштувати свій гаманець BitMEX
На відміну від багатьох інших гаманців, BitMEX не потрібно завантажувати. Не слід купувати гаманець. Після того як ви внесете свої гроші, компанія несе відповідальність за їх збереження.

Функціональність гаманця BitMEX Wallet міститься на веб-сайті, який вже розроблений для полегшення безперешкодної купівлі та продажу криптовалюту. Процес торгівлі простий і вимагає зайвих процедур. Після того, як ви налаштуєте свій рахунок у BitMEX, ви можете почати використовувати простір для зберігання.

Як ми вже бачили, вам не потрібно купувати чи завантажувати гаманець BitMEX. Більше того, такі питання, як вартість гаманця, ПДВ чи мита, не повинні вас хвилювати, оскільки купувати чи відправляти нічого не потрібно.

Створення захищеного рахунку на BitMEX займе кілька хвилин. Ще краще те, що біржа підтримує скидання пароля. Тому, якщо ви випадково втратили або забули його, ви можете скинути його за кілька хвилин. Система надішле інструкції на адресу електронної пошти, вказану вами при реєстрації. Таким чином, жодна уповноважена особа не може отримати доступ до неї.

Під час реєстрації вкажіть адресу електронної пошти, яку ви повністю контролюєте, щоб мінімізувати ризик безпеки.

Отримайте доступ до гаманця BitMEX за п’ять кроків
Зайдіть на офіційний сайт BitMEX, перейдіть у правий верхній кут сторінки та натисніть кнопку “Реєстрація”.
Введіть свою адресу електронної пошти, пароль та країну чи регіон проживання
Введіть своє ім’я та прізвище (необов’язково)
Прийняти умови використання та сповіщення про конфіденційність
Натисніть на кнопку “Реєстрація
Приблизно через хвилину чи дві ви з’явиться Bitmex верификация електронною поштою від BitMEX. Щоб завершити відкриття рахунку, натисніть кнопку “Перевірити мою електронну пошту”. Вам також потрібно буде підтвердити свою особу, надавши документи та селфи з відео чи фото. Використовуючи кнопку нижче, ви можете відвідати офіційний сайт, щоб відкрити новий рахунок на BitMEX та отримати доступ до гаманця.